Başkan Duran, Doğalgaz Çalışmalarını İnceledi

Devam eden doğalgaz hattı döşeme çalışmalarını denetleyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran, 2008'de yılında yapılan yatırımların toplam değerinin 45 milyon dolar olduğunu söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran, Adnan Menderes Caddesi'nde devam eden doğalgaz çalışmalarını inceledi. Yetkililerden bilgi alan Duran, Sakarya'ya yapılan en önemli yatırımlardan birinin doğalgaz çalışması olduğunu belirterek, "Bu yatırımın modern ve marka şehir olmak açısından çok önemli. Vatandaşların çok büyük bir bölümü doğalgaza kavuşacak. Doğalgaz kullanılmaya başlandığında çevre kirliliği ortadan kalkacaktır. 2008'de yapılan tüm yatırımların toplam değeri 45 milyon dolardır. 4-5 ayda bu kadar büyük bir yatırımın yapıldığı görülmemiştir. Bu açıdan da Sakaryamız çok şanslıdır. Bu önemli yatırımı bitirerek, sene sonunda vatandaşlarımızı doğalgaza kavuşturmuş olacağız. Özellikle yapılan kazılardan dolayı bir süre beklemek gerekiyor. Bu sürede vatandaşlarımız sıkıntı çekiyor. Bu son alt yapı çalışmasıdır" dedi.

Başkan Duran, daha sonra AK Parti Sakarya Milletvekilleri Recep Yıldırım, Hasan Ali Çelik, Ayhan Sefer Üstün ve AK Parti İl Başkanı Yusuf Alemdar'la birlikte Kent Park ve Katı Atık Depolama Tesisleri'ni gezerek yetkililerden bilgi aldı.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]