Başkan Dişli'ye Şeker Mahallesi'nde meşaleli karşılama

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli ve AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, Şeker Mahallesi’nde kahvehane toplantısında mahalle halkıyla bir araya geldi.

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, Şeker Mahallesi gençleri tarafından meşale ve konfeti ile karşılandı. Karşılama töreni sonrasında konuşma yapan Başkan Dişli, “Bir seçim dönemi daha başladı. Şeker Mahallesi’nde 13 bin 500 seçmenimiz var. Sağ olsunlar desteklerini hiç esirgemediler. Bu açıdan hepinize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Destek ve kuvvet sizden üretim ve hizmet bizden. Şeker mahallesine yaptığımız hizmetleri yeni dönemde de katlayarak sürdüreceğiz. Sizlerin güvenine layık olmaya çalışacağım. AK Parti her alanda kalkınma hamlesi başlattı. Eğitim, sağlık, ulaşım ve daha nice alanlarda devrim yaptı. Bu yatırımların devamı yine sizlerin desteği ile devam edecektir” dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ak ise yaptığı konuşmada, “AK Parti Teşkilatları olarak her seçimi birbirinden daha önemli görüyoruz. Tüm seçimler memleketin 2023 hedefine ulaşması noktasında önemli birer basamak. Yeni Türkiye\'yi hep birlikte inşa etmeye devam ediyoruz. Önümüzdeki süreçte de bu güzel günlerin devam edeceğine inanıyoruz. AK Parti\'ye, bizlere ve ilçe belediye başkanlarımıza destek verdiğiniz sürece, bu güzel hizmetlerin devam edeceğine yürekten inanıyoruz" diye konuştu.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]