Başkan Dişli, yeni yönetimden 7-0 istedi

AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç ve Yönetim Kurulu Üyeleri Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli’yi ziyaret etti. Başkan Dişli, Haziran ayında yapılacak seçimlerde yeni yönetimden 7-0 yapmalarını istedi.
AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, temayül sonrasında ziyaretlere başladıklarını ifade ederek, “Aday adaylarımızı Ankara’ya yolladık. Biz görevimizi yaptık. Bugün de ziyaretlerimize başladık. Yüzde 95’lik bir katılımla temayülümüzü bitirdik. Aday aday adaylarımız da çok memnun kaldı. Güzel bir temayül yaşadık. Temayül öncesinde Kadın Kolları ve Gençlik Kolları kongrelerimiz oldu. Hemen arkasından Aday Adayı Tanıtım programımızı gerçekleştirdik. Böylelikle temayülde oy kullanacaklar aday adaylarını daha yakından tanıma fırsatını buldu. Bu konuda gölümüz rahat”dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Dişli, yeni yönetime başarı dileyerek Haziran ayında yapılacak genel seçimlerde 7-0 yapmalarını istedi. Başkan Dişli, “Size güveniyorum.7-0 yapacağınıza da eminim” diye konuştu.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]