Başkan Dişli Temizlik İşçilerini Ziyaret Etti

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, temizlik işçilerini ziyaret etti.

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli Temizlik İşleri Müdürlüğü'nün Dağdibi mahallesinde bulunan şantiyesini ziyaret etti. Araç filosu tamamen yenilenen Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli Başkan Dişli'ye ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

Adapazarı'nın temizliğini toplam 244 kişi ile gerçekleştirdiklerini belirten Dişli, ”Personelimizin çalışma disiplinlerinden ve performanslarından memnunuz. Arkadaşlarımız her türlü iklim koşullarında fedakarca görevlerini yapma çabası içerisindeler. Hizmet alanlarımız oldukça geniş. Güneşler Belediyesi'nin de bize katılması ile 59 mahallede temizlik hizmeti veriyoruz. Bizlerde belediye olarak arkadaşlarımızın ekonomik anlamda mağdur olmamaları için elimizden geleni yapıyoruz. Ücretlerinin zamanında ödenmesi, sigorta primlerinin eksiksiz şekilde yatırılması konularında hiçbir aksama yaşanmamaktadır. Belediyemizin mali yapısı güçlendikçe bunu arkadaşlarımıza yansıtacağız” dedi.

Temizlik İşlerinde çalışan tüm personeli bu hafta sonu Kuzuluk'da seminere davet ettiklerini ifade eden Dişli, “Arkadaşlarımız bu hafta sonu hem eğitici bazı bilgiler alacaklar hem de aileleri ile birlikte dinlenme imkanı bulacaklar. Yoğun çalışma temposu arasında güzel bir dinlenme ortamı bulacaklarına inanıyorum. İnşallah imkanlarımız arttıkça personelimiz de bu güzel imkanlardan faydalanmaya devam edecek” diye konuştu.

Bu arada Adapazarı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nün araç filosu yenilendi. Adapazarı ilçesi hizmet sınırlarında bulunan 59 mahallenin çöp toplama hizmetlerini gerçekleştiren Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri bünyesinde tamamı 2009 model olan 22 adet çöp kamyonu, 3 adet yol süpürme aracı, 2 adet damperli kamyon, 2 adet kepçe, 4 adet saha kontrol aracı bulunmakta. Ayrıca merkezde sokaklar artık mini süpürge aracı ile süpürülecek ve temizlenecek.

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]