Başkan Dişli, meclis üyesi aday adaylarıyla buluştu

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli ve Adapazarı AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ak, Kent Park’ta AK Parti belediye meclis üyesi aday adaylarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

Aday adayları için düzenlenen programa AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nursel Özkılıç, Gençlik Kolları Başkanı Alper Hasköylü, belediye meclis üyesi aday adayları ile çok sayıda partili katıldı.

Belediye meclis üyesi aday adayları toplantısında konuşma yapan Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, “Bu listeyi oluşturmak zorlu bir işti. Aramızda meclis üyeliği için partimize müracaat eden birbirinden değerli arkadaşlarımız var. Bizler hepinize eşit mesafedeyiz. Buradaki tüm arkadaşlar benim için ayrı bir önem taşıyor. Siyaset her zaman yeni ufuklar açan uzun vadeli bir iş. AK Parti ailesi büyük bir ailedir. Ülkemizin geleceğini düşünen herkesin bu seçimde bir görevi ve sorumluluğu var. Biz aynı davanın yolcularıyız. Neye hizmet ettiğimizin bilincindeyiz. Bizim dünya lideri bir Başbakanımız var. Böyle değerli bir liderin peşindeyiz. Allah’ın izniyle bu yarışı hep beraber sürdüreceğiz” dedi.

AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak ise, AK Parti ailesinde çalışmanın çok onurlu ve şerefli bir görev olduğunu belirterek, “Belediye Başkanımızın da ifade ettiği gibi hepiniz birbirinizden çok değerlisiniz. Ama partimizin meclis üyelerini belirlemede belli kriterleri var. Kadınlarımız, gençlerimiz, farklı meslek temsilcileri gibi. Görev almayan arkadaşlar kendilerini kesinlikle değersiz algılamasın, böyle bir kaygıya kapılmasın. Ben AK Parti ailesinde bana ne görev verirlerse yapmaya hazırım. Sadece daha iyisini yapmak benim için önemlidir. Bu seçimleri ülkemizin, çoluk çocuğumuzun ailemizin geleceği için çok önemli görüyorum. Son günlerde Başbakanımız üzerinde oyunlar oynanıyor. Onun için ben sizi kaybetmek istemiyorum. Bu oyunlara gelmeyin. Bugün burada bu güzel tabloya katkı sağladığınız için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]