Başkan Dişli, Maltepe Seçim Bürosunu Açtı

Partisi tarafından yeni aday gösterilen AK Parti Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, Maltepe seçim bürosunun açılışında, "Başbakanımıza güç vermek ve hizmetlerin devamı için iki kat oy istiyoruz" dedi.

AK Parti Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, Maltepe mahallesinde seçim irtibat bürosunun açılışı yaptı. Açılışta coşkulu bir kalabalığa konuşan Süleyman Dişli, "Başbakanımıza güç vermek için ve hizmetlerin devamı için iki kat oy istiyoruz" diye konuştu.

Dişli, yaklaşan yerel seçimlerin belediye veya meclis üyeliği seçiminden daha çok Türkiye'nin dünyadaki gücüne ve sürdürülen hizmetlerine destek seçimi olduğunu vurguladı. Süleyman Dişli, meşalelerle karşılandığı Maltepe'de kalabalık bir gruba seslenerek "Başbakanımız sizden aldığı güçle bir dünya lideri olmuştur. Bölgesinde ve ülkesinde onun açtığı ışıkla hizmetlerimizi yapıyoruz. Düne kadar bir çivi çakmayı bırakın sizleri borç batağına sokan belediyecilik anlayışını terk eden ve insanı yaşat ki devlet de yaşasın anlayışıyla canla başla çalışan kadrolara kavuşuldu. Bakın değerinin 5 katı para ödeyip bu ülkede baraj yapan belediyecilik anlayışından Adapazarı Belediyesi tarihinde ilk kez 12 ay gibi bir sürede toplu konut yapan ve modern şehirciliğe uygun, insana değer veren projeler geliştiren, borçlandırmadan 3 kat bütçesini arttıran belediyecilik anlayışını yaşatıyoruz" diye konuştu. Katılanlardan en az iki kat oy isteyen Süleyman Dişli, gördüğü ilgiyle moral depoladı.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]