Başkan Dişli, mahallesinden yüzde 95 oy istedi

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli ve AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, Maltepe’de gençlerle bir araya geldi. Başkan Dişli, kendi mahallesi olan Maltepe’nin seçimlerde birinci sıraya oturması için destek istedi.

Maltepeli gençlerle yapılan toplantıda ilk konuşmayı yapan AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, “Seçim atmosferinin son virajına gelmiş bulunuyoruz. Bu bizim ve gençler açısından baktığımızda çok önemli bir seçim. Siz özellikle genç kardeşlerimiz geleceklerini seçecekler. Başbakanımızın hedefleri açısından bu seçimi çok önemsiyoruz. Haziran ayında gezi olaylarıyla bizi yıpratmaya çalıştılar ama başaramadılar. Geleceğin aydınlığında bizim de bir imzamız olsun” diye konuştu.
 
"Komşuluk hakkı olarak, Maltepe’den yüzde 95 oy bekliyorum"
 
Gençlere belediyenin yaptığı projeler hakkında bilgi veren Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, “Şöyle eskiye doğru bir gidin. Büyüklerinizi dinleyin. Göreceksiniz ki eskiler bırakın projeleri konuşmayı belediyeler mahallelerden çöpleri becerip toplayamıyorlardı. Çalışanın maaşlarını veremiyorlardı. Ama bugün hamdolsun koca koca projelere imza atar hale geldik. Şimdi projeleri daha iyi nasıl yapabiliriz onları konuşuyoruz. Bu sizlerin ve büyüklerinizin desteği ile oldu. 30 Mart seçimleri yaklaşıyor. Size bol vaatlerde bulunabilirler asla boş vaatlere kanmayın. Her yerde siyasi konuşmalar yapıyoruz, mahallelerden oyla ilgili bir beklentimiz oluyor ama Maltepe’yle ilgili daha fazla beklentim var. Şimdi komşuluk hakkı olarak ben mahallede hiçbir şey yapmasam da şunu bekliyorum. 30 Mart seçimlerinde benim mahallem oy potansiyeli olarak bir numaraya oturacak. Ben bu konuda mahalleme güveniyorum. Maltepe’den yüzde 95 oy bekliyorum” dedi.

Maltepeli gençler de Başkan Dişli’ye seçimlerde AK Parti’nin yüksek oranda oy olarak birinci çıkacağı sözünü verdiler.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]