Başkan Dişli: "Kazanan ülkemiz oldu"

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli 10 Ağustos Pazar günü yapılan 12. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Adapazarı’nda elde edilen yüzde 64.51’lik sonuç hakkında değerlendirmede bulundu.

Başkan Süleyman Dişli: “Yarınların daha iyi olmasını isteyen halkımız Türkiye’nin 2023 hedeflerine sorunsuz ve emin adımlarla ilerlemesi için 10 Ağustos’ta Cumhurbaşkanı tercihini Recep Tayyip Erdoğan olarak yaptı” dedi.

Ülkenin 10 yıl öncesini de hatırlatan Başkan Dişli: “Bu ülke şehirlerde çöplerin toplanmadığı günleri gördü. Şimdi köylerde bile çöpler toplanıyor, hastanede sıra beklediğimiz günlerden şimdi evde sağlık hizmeti verilen günleri yaşıyoruz. Nereden nereye geldik. Dünün sıkıntısını çektik, bugünün mutluluğunu yaşıyoruz. Hayal denilen asrın projesi Marmaray ve Yüksek Hızlı Tren projeleri bir bir hayata geçti. 10 Ağustos’ta milletimiz ben hayal etmekle yetinmeyeceğim Recep Tayyip Erdoğan’ı seçerek hayal gibi gözükenleri yaşayacağım diyerek seçimini yaptı. Türkiye için yeni bir sayfanın açıldığı seçimde yüzde 64.51’lik oy oranı ile destek veren çok değerli Adapazarılı hemşerilerimize ve milletimize çok teşekkür ediyorum. Seçimlerin şehrimize ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum” diye konuştu.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]