Başkan Dişli, "Hızla büyüyen ülkenize sahip çıkın"

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli ile AK Parti Sakarya Milletvekili adayı Bilgehan Doğru,  Yenigün Mahallesi’nde katıldıkları bir ev toplantısında ülkenin eski ve yeni halinden verdikleri örneklerle güçlenen bir Türkiye’ye halkının sahip çıkmasını istediler.

AK Parti’nin 13 yıldır yaptığı hizmetlerden tüm vatandaşların faydalandığını belirten Başkan Dişli, “Genç nesil eskide yaşananları bilmiyor. Çünkü onlar şuan ülkenin en güzel günlerini yaşıyor. Sanıyorlar ki, ülke hep böyleydi.Onlar Kara Trene hiç binmedi. SSK Hastanesi ve eczane kuyruklarını bilmezler. Bu söz ettiklerim çok değil, bundan 13 yıl öncesinde yaşadığımız hadiselerdi. Esnaf aldığı krediyi yüzde 65 faiziyle geri ödüyordu. O günkü liderlerimiz, İMF’ye boyun eğerek borç alıyor bunu  faiziyle geri ödüyordu. Şimdi AK Parti hükümeti döneminde tüm borçlar sıfırlandı. Borcumuz kalmadı. Artık ekonomisi güçlü, özgüveni yüksek bir ülke haline geldik. Bunları yeni nesil bilmiyor, anlatmak gerekir. Bu hepimizin boyun borcu.Gençler geçmişi bilmeli ki, ülkelerinin nereden nereye geldiğini görmeli” dedi.

İMF borcumuz sıfırlandı

Başkan Dişli, “Önceden Avrupa’dan izlediğimiz gördüğümüz hizmetler hepsi şimdi bizim ülkemizde yapılıyor. Dünyanın 3.büyük havalimanını inşa edeceğiz. Bu durum en çok Almanya’yı rahatsız ediyor. Çünkü Frankfurt Avrupa’nın en önemli aktarma noktalarından biri. Türkiye’ye yapılacak 3.havalimanı Almanya’ya ciddi bir rakip olacak. Doğuya uçuşların en önemli aktarım merkezi İstanbul olacak. İşte tüm bu gerçekler yüzünden içeriden ve dışarıdan milletin aklını karıştırmak isteyenler var. Bunların yalanlarına inanıp hiç vakit kaybetmeye gerek yok. Ülkemiz nereden nereye geldi biliyorsunuz. Sizlerden her geçen gün büyüyen ülkenize sahip çıkmanızı istiyorum” dedi.

Kadın adaya destek


Ev kadınlarının büyük ilgisiyle karşılanan AK Parti Milletvekili adayı Bilgehan Doğru ise Türkiye’de olduğu gibi Sakaryamızda da halkımız dürüst ve çalışkan adaylara oylarını verecektir. Ülkenizde yapılan hizmetler ortada. Hepiniz eski günleri biliyorsunuz, yaşadınız.O günlere tekrar dönmemek için desteğiniz gerekiyor.Ben inanıyorum ki, Sakarya halkı sandıkta desteğini bizden esirgemeyecektir” dedi.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]