Başkan Dişli, Eğitim Bir-Sen üyeleri ile bir araya geldi

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, Eğitim Bir-Sen üyesi kadınlarla birlikte Adapazarı Belediyesi Çark Mesire Nikah Sarayı Salonu’nda kahvaltı yaptı.

AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak ve Eğitim Bir-Sen Sakarya Şubesi Başkanı Oğuzhan Özkan, kadın temsilci Hatice Hatun Topçu ve çok sayıda öğretmenin katıldığı kahvaltıda tüm öğretmen kadınlara Adapazarı Belediyesi tarafından karanfil dağıtıldı. İlk konuşmayı yapan Şube Başkanı Oğuzhan Özkan, “Sendikamız insanın haklı olduğu her yerde  mücadele vermiştir. Başörtüsü yasağına karşı gelerek 12 milyon imza toplamıştır. Sendikamızın siz kadın üyelerine ve bugün burada bizi yalnız bırakmayan, sendikamızın her zaman yanında olan Sayın Başkanımız Süleyman Dişli’ye teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Dişli kadın öğretmenlerin yoğun olduğu kahvaltıda kısa bir konuşma yaparak, “Annelerin üzerindeki sorumluluk ağırdır. Birde öğretmen olunca bu daha da zorlaşıyor. Tüm çocuklar sizin tezgahınızdan geçerek büyüyor. Eğer iyi yetiştirirseniz devlete millete hayırlı evlat olurlar. Gelecek nesil sizin ellerinizde. Size şimdiden başarı diliyor Dünya Kadınlar Günü\'nüzü kutluyorum” dedi.

10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]