Başkan Dişli, "Bir fırtınaya takıldık ama atlatacağız"

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli ve AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, Sakarya Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Hakan Candemir’i ziyaret etti.

Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği üyelerinin de bulunduğu ziyarette konuşma yapan Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, “Hükümetimizin şu anda milletin desteğine ihtiyacı var. Hep beraber aynı gemide gidiyoruz. Bir fırtınaya takıldık. Allah\'ın (c.c) izniyle bu fırtınayı hep beraber milletin de desteği ile atlatmamız lazım. Yeniden istikrar için başka çare yok. Hükümetimiz iktidara geldiği günden bu güne çiftçiye çeşitli destekler adı altında düzenli olarak destek veriyor. Her zaman çiftçinin yanında olan bir iktidarımız var”dedi.

Ekonomik ulaşım


AK Parti İlçe Başkanı Mustafa AK ise yaptığı konuşmada, “Başbakanımız iktidara geldiğinden bu güne sıkıntıları çözmek için çalıştı. Sizin sıkıntılarınız bizim de sıkıntılarımız. Kamuoyunda bir takım istenmeyen olaylar yaşanıyor, onların amaçları ülkenin geleceği değil, eğer öyle olsaydı hal böyle olmazdı. Türkiye önemli bir viraja girdi. Bunu bir takım oyunlarla engellemeye çalışıyorlar. Başbakanımızın göreve geldiği günden bu güne bir hedefi vardı. Dışa bağımlılığı azaltmak. Bunun için de demiryolları yapımına önem veriyor. Demiryoluyla ulaşım daha ekonomik oluyor. Artık ülkemizde süt makinelerini kendisi üreten ve ihracını yapan firmalar var. Türkiye nereden nereye geldi” dedi.

Süt ikramı yaptılar


Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği üyeleri tarafından Başkan Dişli ve ilçe Başkanı Mustafa Ak’a birliğe destek amaçlı süt ikramı yapıldı. Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Hakan Candemir, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, 30 Mart seçimlerinde ellerinden gelen desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]