Başkan Dişli bir aileye umut oldu

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, Kasımlar Köyü\'nde oturan Keleş Ailesi\'nin engelli olan 3 çocuğunun tedavisi için aileyi köylerinde ziyaret etti.

Engelli çocuklardan birine akülü araç hediye eden Başkan Dişli, “Bizim görevimiz elimizden geldiği kadarını yapabilmek, çocuklarımızı tedavi ettirmek ve sağlıklarına kavuşturmak” dedi.

Başkan Süleyman Dişli, Kasımlar Köyü’nde oturan Keleş Ailesi’ni ziyaret ederek 22 yaşında olan kızları Gülseren Keleş’e akülü araç hediye etti. Kimse Yok mu Derneği Lojistik Sorumlusu Yasin Taşdemir’in vesile olduğu ziyarette Başkan Dişli, ailenin 2, 13 ve 22 yaşlarında engelli olan çocuklarının tedavileri için gerekli yerlere talimat verdi. Çocukları evde görmeye gelen uzman doktor, çocukların tedavileri için önümüzdeki hafta, hastanede diğer uzman doktorların da görüşlerini alarak gerekli tedavi yöntemini uygulamaya başlayacak.

Başkan Dişli kendisine teşekkür eden aileye, “Bizim görevimiz elimizden geldiği kadarını yapabilmek çocuklarımızı tedavi ettirmek ve sağlıklarına kavuşturmak. Bu aileyi bize bildiren Kimse Yok mu Derneği’nin tüm üyelerini bu gayretli çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum” dedi.

10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]