Başkan Dişli Akıl Oyunları sınıfını gezdi

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, belediyeye bağlı hizmet veren Bilgievi’nde “Akıl Oyunları Sınıfları”nı gezerek çocuklarla sohbet etti. Bilgievi’nde çocuklar hem öğreniyor hem eğleniyor.

Bilgievi’nde Akıl Oyunları sınıflarındaki öğrencilerle sohbet eden Başkan Süleyman Dişli, “Bigievimizde Milli Eğitim müfredatına uygun olarak açılan Akıl Oyunları sınıfları problem çözme alışkanlığı ve hiç sıkılmadan eğlenerek öğrenme alışkanlığı kazandırıyor. Öğrencilerimiz burada hem eğleniyor hem öğreniyor. Akıl oyunları öğrencilerin okul başarılarını arttırdığı gibi; düşünce becerileri, farkındalık, grup bilinci, görsel algı, ayırt etme, üretkenlik, deneme yanılma ve etkili iletişim özelliği de kazandırıyor’’ dedi.

Akıl Oyunları

Burada oynanan oyunların çocukların zihinsel ve üretici zekası açısından önemli olduğunu belirten Kütüphane Müdürü Tarkan Demirbaş, “Akıl oyunları olarak öğrencilerimize Mangala, Skippity, Six, Keva, Dizios, Kulami, Q-Bitz, Qwirkle ve Reversi oyunlarıyla becerilerinin gelişmelerine yardımcı oluyoruz” dedi.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]