Başkan Dişli, Adapazarı İHO hakkında bilgi verdi

Adapazarı İmam Hatip Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Şeref Çelik ve yönetimde bulunan Okul Müdürü Mehmet Akcan, İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Mehmet Akcan, Dr. Ekrem Yılmaz Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli’yi ziyaret etti.

Orta Mahallede Adapazarı Belediyesi tarafından yapımı devam eden İmam Hatip Ortaokulu hakkında görüşen Okul Aile Birliği ve Başkan Dişli, okulda aksaklık yaşanmaması için fikir alışverişinde bulundular.
İmam Hatip Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Şeref Çelik, yeni okul inşaatını yakından takip ettiklerini belirterek, “29 Arap ülkesi var. Bu ülkelerle ticarete de başladık. Bu açıdan Arapça artık iş dünyası açısından da önemli bir dil oldu. Bununla ilgili neler yapabiliriz. Sizin de devletteki tecrübelerinizden yararlanarak bize önerilerinizi alabiliriz” dedi.

Başkan Dişli, gerek okul aile birliği gerekse okul yönetiminin iddialı çalışmalarla örnek işler yapması gerektiğini belirterek, “Biz okul inşaatının son teknolojiyle eksiksiz olarak yapılması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Kısmet olursa 24 derslikli okulumuz gelecek eğitim ve öğretim yılında hizmete açılacak” dedi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]