Başkan Çelik'nin Ak Parti'nin kuruluş yıldönümü mesajı

Başkan Çelik mesajında; ‘‘ 14 Ağustos 2001 de Genel Başkan ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Her şey Türkiye için’’ diyerek başlattığı siyasi mücadele bugün 13. Yılına ulaşmıştır.

Başkan Çelik mesajında; ‘‘ 14 Ağustos 2001 de Genel Başkan ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Her şey Türkiye için’’ diyerek başlattığı siyasi mücadele bugün 13. Yılına ulaşmıştır. Türkiye siyasetinde ezberleri bozan milletin egemenliği üzerindeki bütün vesayeti kaldıran, Devleti toplumdan ayıran siyasi tarihi silmiş, Milleti Yaşat ki Devlet yaşasın anlayışı ile bu yüce milletin gönlüne girerek yapılan bütün Genel ve Yerel seçimler ile referandumlarda milletimizin teveccühüne mazhar olmuştur. Bu vesile ile 10 Ağustos Pazar günü yapılan Cumhurbaşkanlığı seçiminde Genel Başkanımız ve Başbakanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan‘a bir kez daha sahip çıkarak destekleyen halkımıza teşekkür ediyorum. Bizler Ak Parti Serdivan İlçe Başkanlığı olarak 14 Ağustos 2001 yılındaki heyecanımızla ilk günkü azim ve inançla hizmet etme sorumluluğunun idraki içerisinde çalışmaya devam ediyoruz.

Hizmette ve başarıda sınır tanımayan bir anlayış içerisinde ak kadrolarıyla ülkemizi aydınlık yarınlara taşıyan, başarıdan başarıya koşan partimizin tüm değerli mensuplarını kutluyor. Bu duygu ve düşüncelerle, partimizin 13. Kuruluş yılının ülkemize ve milletimize hayırlara vesile olmasını diliyorum.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]