Başkan Aydın, "İlk hedefimiz ligde kalmak"

Spor Toto 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Sakaryaspor\'un Kulüp Başkanı Selahattin Aydın, takımının hiç kimsenin tahmin edemeyeceği ligde top koşturduğunu belirterek, öncelikli hedeflerinin ligde kalmak olduğunu söyledi.

Aydın, yaptığı açıklamada, sezon başından beri takımın sıkıntılı dönemden geçtiğini anlattı.

Sakarya halkının ve spor severlerin takımın durumundan haberdar olduğuna dikkati çeken Aydın, "Hiç kimsenin beklemediği, tahmin edemediği 3. Lig\'de top koşturuyoruz. Tabii ki kimse Sakaryaspor\'a bunu yakıştırmıyor. Hatta gittiğimiz yerlerde de diyorlar, \'Bu Sakaryaspor bildiğimiz takım mı diye?" şeklinde konuştu. Aydın, takımın dipte olduğunu dile getirerek, yeni bir çıkış yakalayacaklarına inandıklarını kaydetti.

"Kan değişimi kulübe iyi gelecek" 

"İlk hedefimiz ligde kalmak" diyen Aydın, "Transfer yasağımız var. Genç bir kadromuz var. Genç sporcularımıza güvenmekle yanlış yapmadığıma inanıyorum. Güvenmeyen bazı arkadaşlarımız hatta taraftarlarımız içinde genç sporcularımıza güvenmeyenler oldu. Bizden kötü durumda olan takımlar da var. Bu, demek değildir ki eksiğimiz yok. Evet, eksiklerimiz var. İnşallah bu günler de geçer çünkü beklediğimizin altında bir takım görüyoruz. Hakikaten daha iyi netice alabilmek mümkünken, sahada yeterli neticeleri göremiyoruz. Yönetim kurulumuz ve sporcularımızla toplantı yapacağız ve sorunlarımız hakkında fikir alışverişi yapacağız" ifadesini kullandı.

Aydın, yönetimde ve teknik heyette değişiklik yapılmasıyla ilgili çalıştıklarını vurgulayarak, heyetin konuyu anlayışla karşıladığını, kan değişiminin kulübe iyi geleceğini sözlerine ekledi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]