Başkan Amcaları minikleri kırmadı

Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, makamına gelerek mahallelerine çoçuk parkı isteyen Miniklerin isteklerini olumlu karşılayarak en kısa zamanda bölgeye park yapılacağı müjdesini verdi.

Geyve ilçesi Eşme Caddesi Yaşar Sokak’ta oturan minikler, Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya’yı makamında ziyaret ederek oyun parkı istediler.

Minikler Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya’yı ziyaretinde verdikleri dilekçede;

Mahallemizde oyun oynamak için bir alanımız yok. Sizden mahallemize bir park istiyoruz. Mahallemizde çok çocuk olduğundan bir parka ihtiyacımız var. Evimizin aşağısında boş bir arsa var. Orası uygun olabilir. Bize bir park yaparsanız çok mutlu oluruz. Teşekkürler, ifadeleri yazdı.

Küçük ziyaretçilerini sıcak bir ilgiyle karşılayan Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya Oyun parkı istemek üzere kendileri geldiği için küçükleri tebrik etti.

Miniklerin isteklerini olumlu karşılayarak en kısa zamanda bölgeye park yapılacağı müjdesini veren Başkan Kaya, Miniklerin ziyaretinden bir hayli duygulandığını ifade ederek, “Geleceğimiz olan çocuklarımız için ne yapsak azdır. Miniklerimizin oyun oynadıkları alanlar ve yaşadıkları çevreye son derece önem vererek her türlü ihtiyaçlarına yetişmeye özen gösterdiklerini, Eşme Caddesi Yaşar Sokaktaki Genç Kardeşlerimizde bizden  oyun parkı istediler. Onları küstürmemek adına çalışmaları hemen başlatıyoruz, dedi.
GeyveMedya 
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]