Başkan Altuntaş CHP'deki kayyum sürecini değerlendirdi

CHP Sakarya İl Başkanı Murat Altuntaş kayyum sürecini değerlendirdi. Sürecin en sağlıklı şekilde işlemesi için gayret ettiklerini söyleyen Başkan Altumtaş “Partimizin bu süreci en az hasarla atlatması için gayret ediyoruz” dedi.

Altuntaş“Amaç birlik beraberliği sağlamaktır”

CHP Sakarya İl Başkanı Murat Altuntaş “Benim Başkanlığımda atanan kurul üyeleri arkadaşlarımızın görevi ile ve ilçe teşkilatımızı daha fazla harekete geçirmek ve partimizin teşkilatlarındaki küskünleri bir birleri ile hiç olmayacak sebeblerden dolayı konuşmayanlar partimizden ayrılanları tekrar partimize kazandırmak birlik beraberliği sağlamaktır yine en son il kongere kararını tarihinide genel merkezimiz belirleyecektir. Önümüzdeki günlerde yapılması düşünülen İl Başkanlığı konusunda ise Chp her üyemiz il başkanlığına aday olma hakkına sahip olmaktadır aday olabilir” diye belirtti. Başkan Altuntaş il Başkanlığı kongeresinde en son yapılan 2012 kongeresinde 384 delegemiz her ilçeden seçilmiş İl delegelerimiz var eğer partimizden daha önce istifa eden veya başka bir partiye geçen delegelerimizinde zaten delege üyelikleri düşer oy kullanamaz”dedi.

Altuntaş “Tüzügümüz açıktır”

Sakarya Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığına Genel Merkez Tarafından Atanan Murat Altuntaş “Sakarya Chp il Başkanı şu anda benim, zaten gelen merkez tarafından il geçici kurulu üyeleri 7 kişilik kurulun başkanı olarak atandım yani ben kendi aramızda 7 kişilik kurulum başkanlık seçtiği anlamında olmamalı direk genel merkezden il başkanı olarak gönderildim”diyerek Chp il Başkanı Altuntaş Tüzüğümüz gayet açıktır en az 21 en fazla 45 günün sonucunda kongerenin yapılması zorunluluğu var bizlerde kurul olarak parti içerisinde ilçe başkanlarımız yönetim kurulu üyelerimiz ve diğer parti içinde yapacağımız görüşmeler sonucunda hazırlayacağımız raporları genel merkezimiz yetkili kurullarına teslim edeceğiz, daha sonra genel merkezimizin vereceği kararlar doğrultusunda hareket edilecektir”dedi.

Altuntaş“Partimiz artık bir arada olacak”

CHP Sakarya İl Başkanı Murat Altuntaş sözlerine“14.01.2015 tarihli gelen görev tebligatında İl Geçici Kurulu mesaisine 19.01.2015 tarihi itibarıyla başlamıştır” diyen CHP Sakarya İl Başkanı Murat Altuntaş, “İl Gençlik Kolları Başkanlığı, Kadın Kolları Başkanlığı ile anılan tarihte saat 15:30’da toplandık. Sürecin nasıl işleyeceği hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. Tüzüğün gereği olan tüm maddeleri Gençlik ve Kadın Kollarımızla birlikte değerlendirdik ve ilçe başkanlarımızı da bu konuda bilgilendirdik. CHP tüzüğü bu konuda bizim tek yol göstericimizdir. Üstlendikleri görevin ciddiyeti bildiklerini ve bu sorumlulukla hareket edeceklerini sözlerine ekleyen İl Başkanı Altuntaş, “Biz bugüne kadar partimize emeği geçen tüm Belediye Başkanlarımızı, İl Genel Meclisi Üyelerimizi, Milletvekillerimizi, Belediye Meclis Üyelerimizi ve İlçe Başkanlarımızı ikametlerinde ziyaret ederek işleyiş ile ilgili fikir alışverişinde bulunacağız. Süreç partimizi bir araya getirecek hale dönüştürülecektir” şeklinde konuştu.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]