Başkan Ali İnci'ye, Sosyal Belediyecilik Ödülü

Başarılı hizmetleri ve çalışmalarıyla halkın takdirini kazanan Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, ödüllerine bir yenisini daha ekledi.

Kaliteli ve sosyal belediyeciliği ilke edinen Başkan İnci, Buhara 4’üncü Medya Ödülleri’nde ‘Yılın Sosyal Belediyecilik’ ödülüne layık görüldü.

Ankara Rixos Otel’de düzenlenen ödül töreni, siyaset, sanat ve iş dünyasını bir araya getirdi. Gecenin sunuculuğunu Vatan Şaşmaz ve Elif Güvendik üstlendi.

Sunucu Vatan Şaşmaz, Başkan İnci’yi anonsu sırasında engelliler ve kardeşlik projelerine verdiği önemi anlatarak “Başkanımız yurtiçinde ve yurtdışında yaptığı hizmetlerle sosyal belediyecilik örnekleri sergilemiştir. Kendisini tebrik ediyoruz” dedi. Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, ödülünü sanatçı Safiye Soyman’ın elinden aldı.

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Hendek Belediyesi olarak ülkemizdeki sevgiye, barışa, dostluğa, kardeşliğe katkı sağlamak, şehirlerarası diyaloğu arttırmak için tüm projelerde yer almaya hazır olduklarını belirterek, “Sevgi ile, adaletle, hoşgörü ile aşılamayacak hiçbir engel yoktur. Bunlar karşılıklı güvenin oluşmasını sağlayacak en temel unsurlardır. Kardeşlik hikâyelerini çoğaltarak, hep beraber güzele, iyiye koşalım. Onu nesiller boyu yaşatarak, dostluk, kardeşlik ve barışın çimentosunu atalım” diye konuştu.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]