Başkan Alemdar, tebrikleri almaya devam ediyor

Serdivan Belediye Başkanlığı’na tekrar seçilen ve Yusuf Alemdar’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Makam kapısını gün boyu açık tutan ve gelen misafirlerini kapıda karşılayan Alemdar’ı Güneşoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Güneş ve yönetim kurulu üyeleri, Sakarya Ağasar Şalpazarlılar Derneği Yönetim Kurulu, Yurt-Kur Kız Öğrenci Yurdu Yönetimi, Sakarya Şairler Birliği, Eğitim-Bir-Sen Yönetim Kurulu Üyeleri, Kasaplar Odası Yönetimi, TÜMSİAD, Adatıp Hastanesi Yönetim Kurulu Üyeleri ve Doktorları, Adapazarı Ziraat Odası Yönetim Kurulu Üyeleri ve Serdivan Cezaevi Dolmuş Hattı Şoförleri ziyaret etti.

Başkan Alemdar, ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yeni dönemde Serdivan için çok farklı ve bir o kadar da önemli projeleri hayata geçireceklerini ve bunu da geçmişte olduğu gibi vatandaşların sözcüsü olan sivil toplum kuruluşları başta olmak üzere, esnafla ve tüm Serdivanlılarla birlikte yapacaklarını söyledi.

"
Biz şunu iyi biliyoruz ki; bu makamlar emanettir"

Alemdar, “Bizleri ziyaret eden ve hayırlı olsun dileklerini ileten tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Ziyaretimize gelen sivil toplum kuruluşu temsilcilerimizle ve vatandaşlarımızla sohbetlerimizde her zaman dile getirdiğimiz hususu bir kez daha paylaşmak istiyorum. Biz şunu iyi biliyoruz ki; bu makamlar emanettir. Bu emaneti hizmete dönüştürerek sahibine teslim etmek bizim görevimiz. Bu bağlamda biz de ilk günkü gibi Serdivanımızı ortak akılla yönetmeye ve tüm projelerimizi yine STK’larla, esnafımızla ve vatandaşlarımızla fikir alışverişinde bulunarak gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Serdivanımız için en güzel hizmetleri birlikte hayata geçireceğiz ” dedi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]