Başkan Alemdar, SATSO'da

Serdivan Belediye Başkanı ve yeni dönem belediye başkan adayı Yusuf Alemdar, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul’u makamında ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Serdivan’ın geçmişten bu yana geldiği durum hakkında değerlendirmelerde bulunan Alemdar, “Biz Serdivan’ı yerleşim, ticaret ve eğitim merkezi olarak planlıyor bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Plansız kentleşmelerde ne tam olarak sanayi bölgeleri sağlıklı üretim yapabilir ne de yerleşim alanları istenen standartlarda olabilir” diyerek şehir planlamasının önemine değindi.

Yerel üretim ve yerel ticareti teşvikin önemine değinen Alemdar, Sakarya’nın hem sanayi hem ticaret hem de yaşam standartları anlamında gelişmesi için yerelde ticaretin desteklenmesi gerektiğini ifade ederek, “Gerek yerel, gerek ulusal ticaret anlamında Avrupa çok tutucu ve titiz davranıyor, bunu örnek almalıyız” dedi.

Kösemusul: "
Serdivan ilçesi Sakarya’nın gözbebeğidir"

İnsanların Sakarya’dan alışveriş yapmaları ve yerel ticareti geliştirilmesi için cazip hale getirilmesi gerektiğini vurgulayan SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, “Sakarya’da üretim, Sakaryalı üretici ve Sakarya’da ticaret ve Sakaryalı tüccarların tercih edilmesi gelişimi körükler, bunun için hep birlikte gayret etmeliyiz” dedi.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ayrıca, “Serdivan ilçesi Sakarya’nın gözbebeğidir. Gelişim ve şehirleşme açısından çok hızlı yol kat etti. SATSO olarak Serdivan ve Sakarya’ya yakışır kız meslek lisesi ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor, bürokratik işlemlerin tamamlanmasının ardından hep birlikte temelini atacağız” dedi.

Kösemusul ayrıca Serdivan Belediye Başkanı ve yeni dönem belediye başkan adayı Yusuf Alemdar’a seçim sürecinde çıktığı hizmet yolculuğunda başarılar dileyerek, “Hakkınızda hayırlı olsun” dedi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]