Başkan Alemdar, park çalışmalarını yerinde inceledi

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar Beşköprü Mahallesi’nde yapımı büyük ölçüde tamamlanan Serdivan Beşköprü Park’taki çalışmaları, AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Osman Çelik, Kadın Kolları Başkanı Şehime Kaya, meclis üyeleri ve Beşköprü Mahalle Muhtarı Turan Dilber’le birlikte yerinde inceledi.

Çalışmaları bugüne kadar yakından takip eden Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, amaçlarının sosyal içerikli projelerle vatandaşları bir araya getirmek olduğunu ifade ederek, yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Başkan Alemdar, “Hemşerilerimizin birlikte vakit geçirebilmeleri için tasarlanan Serdivan Beşköprü Park’ta, oyun gruplarının yanı sıra kafeterya, açık sergi alanı, fitness aletleri, koşu ve yürüyüş parkurları bulunuyor. Ayrıca parktaki yeşillendirme çalışmalarında 20 farklı bitki kullanıldı” dedi.

Serdivan Beşköprü Park’ı sadece oyun gruplarından ibaret bir park olarak tasarlamadıklarını ifade eden Alemdar, “Parkımızda vatandaşlarımızın spor ve yürüyüş yapabilmeleri için de alanlar oluşturduk. İçerisinde açık sergi alanının da olacağı Serdivan Beşköprü Park vatandaşlarımız için keyifli bir yaşam alanı olacak” diye konuştu.

Başkan Alemdar, 5 bin metre kare alan üzerine kurulan Serdivan Beşköprü Park’ta, 2 bin 500 metre kare’lik alanın yeşil alan olarak planlandığını ve çalışmaların büyük bir kısmının tamamlandığını söyle
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]