Başkan Alemdar, muhtarlarla bir araya geldi

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Emekliler Parkı’nda düzenlenen kahvaltı programında muhtarlarla bir araya geldi.

Sakarya Muhtarlar Derneği yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra Serdivan mahalle muhtarlarının katıldığı ve sohbet ortamında gerçekleşen programda Alemdar, yeni dönemde hayata geçirilecek projelerden de bahsetti. Sakarya Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Güllük Mahalle Muhtarı Erdal Erdem, Başkan Alemdar’a program için teşekkür ederken, birlik ve beraberliğin bu buluşmada bir kez daha görüldüğünü söyledi.

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar da, hizmet etme noktasında her kesimden ve her düşünceden vatandaşla farklı ortamlarda bir araya geldiklerini ve fikir alışverişinde bulunduklarını ifade ederek; ihtiyaçların tespiti ve bu ihtiyaçların değerlendirilerek en hızlı şekilde giderilmesinde bu buluşmaların büyük önem taşıdığını söyledi.

Başkan Alemdar; "Vatandaşımıza hizmet etmeye devam edeceğiz"

Yusuf Alemdar, “Her zaman birlikte olduğumuz ve değerlendirmelerde bulunduğumuz muhtarlarımızla da bir araya geldiğimizde, ihtiyaçların tespiti ve bu ihtiyaçların en kısa sürede çözüme kavuşturulması noktasında fikir alışverişinde bulunuyoruz. Yapılan her yatırımda, ortaya sunduğumuz her projede bu diyalogların büyük önemi var. Amacımız hemşehrilerimize Serdivan\'ımıza yakışan en güzel hizmetleri, geçmişte olduğu gibi muhtarlarımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla ve vatandaşlarımızla birlikte hayata geçirmek” diye konuştu.

Alemdar, 30 Mart’tan sonra mahalle statüsüne kavuşan köylere de ilçe merkezinde yapılan yatırımların aynısının yapılacağını belirterek, “Yerel seçimler ile birlikte mahalle statüsüne kavuşan köylerimiz başta olmak üzere Serdivan\'ımızın en uzak noktasına kadar birlikte hizmet götürmeye ve vatandaşımıza hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]