Başkan Alemdar, kahve toplantılarına hız kesmeden devam ediyor

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, seçim çalışmaları süresince gerçekleştirdiği kahve toplantılarına Uzunköy’le devam etti.

AK Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün ve İlçe Başkanı Osman Çelik’le birlikte vatandaşlara hitap eden Alemdar, bölge halkının kendilerine ilettikleri talepleri de not alarak en kısa sürede değerlendireceklerini söyledi.

AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Osman Çelik açılış konuşmasında, 30 Mart yerel seçimlerinin önemine değinerek; ülke üzerinde oynanan oyunların sandıkta bozulacağını ve her zaman haklının, kendisine hizmet edenin yanında olan vatandaşın yine doğru kararı vererek istikrara devam diyeceğini söyledi.

Mahalle statüsüne kavuşacak köylerle Serdivan’ın daha da güçleneceğini belirten Alemdar, buralarda yapılacak projeleri ve yatırımları diğer hizmetlerdeki gibi bölge sakinleri ile birlikte planlayacaklarını söyledi. Yeni yasa ile birlikte ilçe merkezinde olan hizmetlerin aynısının yeni mahalle olacak bölgelerde de yapılacağını belirten Yusuf Alemdar, bu güne kadar kendisine güvenen ve destek olan vatandaşları mahcup etmediğini, bundan sonra da aynı hizmet anlayışıyla çalışmaya devam edeceğini söyledi.

Ayhan Sefer Üstün, Sakarya\'da yapılanları görsellerle anlattı

AK Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün ise, ülke gündemini değerlendirdiği konuşmasında; Sakarya genelinde yapılan yatırımları da görsellerle anlattı. Türkiye’nin her köşesinde AK Parti’nin hizmet anlayışını yansıtan eserlerin yer aldığını ifade eden Üstün, bu yükselişi, büyümeyi kıskananlara, vatandaşın 30 Mart’ta cevap vereceğini ve durmak yok yola devam diyeceğini söyledi. Yapılan yatırımlarla, hayata geçirilen projelerle Serdivan’ın marka bir kent olduğunu belirten Üstün, yeni yasa ile birlikte sosyal belediyeciliği tam anlamıyla uygulayan Serdivan’ın ilçenin her yerine hizmetlerini ulaştıracağını söyledi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]