Başkan Alemdar, İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Osman Çelik ve İlçe Yönetimi ile birlikte Polis Teşkilatı’nın Kuruluşunun 169. Yılı münasebetiyle, İlçe Emniyet Müdürü Hakan Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.

Başkan Alemdar ziyarette günün anlam ve önemine de değinerek, Emniyet Teşkilatı’nın asayişin temini ve devamı noktasında, gece gündüz özveriyle çalıştığını ve önemli bir görevi ifa ettiğini söyledi. Alemdar, “Huzurlu ve güvenli ortamı ile Sakarya’nın tercih edilen ilçesi olan Serdivanımızda da, bu huzuru ve güveni oluşturma ve devam ettirme noktasında birlikte görev yaptığımız ve özveriyle çalışarak ilçemize hizmet veren, Emniyet Teşkilatımızın 169. Kuruluş Yıldönümünü kutlamak için, İlçe Emniyet Müdürümüz Sayın Hakan Yılmaz’ı tüm polislerimiz namına ziyaret ettik. Polis Teşkilatımızın mensuplarının yaptıkları görevin ne kadar onurlu ve kutsal bir görev olduğunun her zaman bilincindeyiz. Bu vesileyle Türk Polis Teşkilatımızın 169. Kuruluş Yıldönümü vesilesiyle Emniyet Teşkilatımızın bu önemli gününü tekrar kutluyor ve teşkilatımızın tüm mensuplarına hayırlı görevler diliyorum” dedi.

Serdivan İlçe Emniyet Müdürü Hakan Yılmaz da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Alemdar’a ve AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Osman Çelik’e teşekkür etti. Hakan Yılmaz ayrıca Serdivan Belediye Başkanlığı görevine tekrar seçilen Yusuf Alemdar’ı tebrik ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]