Başkan Alemdar, esnafın sorunlarını dinledi

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar Yazlık esnafını gezerek sohbet etti.

Alemdar her fırsatta ilçe genelindeki esnaflarla bir araya geldiklerini ve fikir alışverişinde bulunduklarını dile getirerek, “Esnafımızla, vatandaşlarımızla her zaman bir araya gelerek sohbet ediyoruz. Bu sohbetlerimizde talepleri yerinde tespit edip, çözümü de yine birlikte planlıyoruz. Bu güne kadar, yaptığımız her çalışmada bu bizim önceliğimiz olmuştur. Sorunu yerinde tespit ederek, çözümü de yine birlikte bulmak” dedi.

Esnaf ziyaretlerinde işyerlerindeki vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Alemdar, “Tüm Serdivanlı hemşehrilerimize güvenleri ve destekleri için teşekkür ediyorum. Serdivanımıza hizmet etme noktasında bu onurlu göreve tekrar bizi layık gördüler. Biz de tüm gücümüzü daha güzel bir Serdivan için harcamaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Yusuf Alemdar, ziyaretlerin devam edeceğini de ifade ederek, “En güzel iletişim yöntemi, insanlarla bir araya gelmek, konuşmak ve etkin bir şekilde dinlemektir. Biz de ziyaretlerimizde bunu yapıyoruz. Hemşehrilerimizin dertlerini, sıkıntılarını dinliyor ve çalışmalarımız hakkında bilgi veriyoruz. Fırsat buldukça bu küçük gezilerimizi tekrar edeceğiz. Sorunları yerinde tespit edip, hızlı çözüm üreteceğiz” şeklinde konuştu.

Yazlık esnafı da, Başkan Yusuf Alemdar’ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür ettiler.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]