Başkan Alemdar, aday adayı!

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, yerel seçimler için aday adaylığı başvurusu yaptı. 

Partisinin ilçe başkanlığında açıklama yapan Alemdar, başvurusunun herkes için hayırlı olmasını diledi.

Başkan seçildiği günden itibaren Serdivan\'ın gelişimi için çalıştıklarını belirten Alemdar, "2009 seçimlerinden sonra birlikte hizmet etmeye çalıştık. Bu esnada da kimseyi üzmemeye çalıştık, üzdüysek de helallik istiyoruz. Önümüzdeki beş yılda yine sizlerle, size hizmet etmek için Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımızın da katılımıyla aday adaylığı müracaatımızı yaptık” şeklinde konuştu. 

"Görevde olduğum sürece Serdivan’a hizmet etmeye çalıştım" diyen Alemdar, şunları söyledi:

"Bu süre içinde vermiş olduğunuz destek için teşekkür ediyorum. Görev süremiz içinde Serdivan’a layık olacak şekilde çalıştık. Yapıcı, Serdivan’a değer katan, Serdivan’ın gelişimi için önerilen tüm fikirleri değerlendirdik. Olumlu eleştirileri baş tacı yaptık. Sadece polemik yapmak adına küçük siyasi hesaplara girmedik. Serdivanlılara verdiğimiz sözleri yerine getirmeye çalıştık. Bizim işimiz hizmet, gücümüz millet dedik. Yola çıkarken verdiğimiz sözlerin tamamını yapmanın gururunu yaşıyoruz. Bu gururla sizin karşınıza çıkmanın mutluluğunu yaşıyorum.”

Alemdar, konuşmasının ardından belediye başkanlığı aday adaylığı dilekçesini AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Osman Çelik’e teslim etti. 

Alemdar\'a, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu da eşlik etti.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]