Başkan Ak, Mazbatasını aldı

AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, geçtiğimiz hafta sonu yapılan kongrenin ardından bugün Adapazarı İlçe seçim kurulundan Hakime Mehtap Çankaya’dan mazbatasını alarak görevine başladı.

AK Parti Adapazarı İlçe Başkanlığı’nın geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen 3. Olağan Kongresi sonrasında 317 oyun 316’sını alarak yeniden seçilen İlçe Başkanı Mustafa Ak, İlçe Yönetim Kurulu üyelerinin katılımıyla Adapazarı İlçe Seçim Kurulu’na giderek Hakime Mehtap Çankaya’dan mazbatasını alarak 2. Dönemine resmen başladı. Mazbatasını alan ilçe başkanı Mustafa Ak’ı yönetim kurulu üyeleri tebrik etti.

“Heyecan ve dinamizm”

İlçe Seçim Kurulundan Mazbatasını alan İlçe Başkanı Mustafa Ak kısa bir açıklama yaparak şunları söyledi. Başkan Ak“ Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Fikri Işık’ın teşrifleriyle geniş katılımlı bir kongre gerçekleştirdik. Birlik, beraberliğimiz kardeşliğimizin daha da güçlendiği kongremiz sonrasında çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Bugün mazbatamızı almaya gelen yönetim kurulu üyelerimizin tam kadro burada olması İlçemizin heyecanını ve dinamizminin özetliyor. Bundan sonra bir gün dahi kaybetmeden 2015 Genel Seçimleri için yönetim kurulumuzla, mahalle başkanlarımızla, delegelerimizle, partilerimizle çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]