"Başkalarının Olmayacak Vaatlerine İtibar Etmeyin"

AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeki Toçoğlu, Erenler Sanayi’ni ziyaret etti. 

AK Parti Erenler İlçe Teşkilatı Başkanı Osman Hıra ile birlikte sanayi esnafını gezen Zeki Toçoğlu, esnaflarla uzun uzun sohbet etti. Göreve geldiklerinde herkesin huzurunu gözeteceklerini söyleyen Toçoğlu, AK Parti ile birlikte ayrımcılık döneminin kapandığını belirtti..

Toçoğlu, “AK Parti Türkiye’de siyasetin yönünü değiştirdi. AK Parti ile birlikte ayrımcılık dönemi bitmiştir. Bakın, biz adalet diyoruz, biz eşitlik diyoruz, biz kalkınma diyoruz. Biz herkesin ve her kesimin temsilcisiyiz. İnşallah göreve geldiğimizde herkesin başkanı olacağız. Herkese ve her yere eşit bir şekilde hizmet götüreceğiz. Herkesin huzurunu gözeteceğiz. Biz bu dediklerimizi Serdivan’da yaptık. İnşallah şimdi de bütün Sakarya’da yapacağız” dedi. 
İtibar Etmeyin

Vatandaşlardan destek isteyen Zeki Toçoğlu, en iyi hizmeti kendilerinin yapacağını dile getirdi. Başkalarının olmayacak vaatlerine itibar etmeyin diyen Zeki Toçoğlu, “Seçimlere az bir süre kaldı. Sakarya yeni başkanını seçecek. Ben Sakaryalıların sandıkta en iyisini yapacağından eminim. Bakın biz diğerlerinden farklıyız. Biz olmayacak vaatlerle karşınıza çıkmadık, bundan sonrada çıkmayacağız. Geçtiğimiz günlerde projelerimizi açıkladık. Ne söz verdiysek hepsini yerine getireceğiz. Fakat olmayacak şeyleri biz söylemeyiz. Neredeyse gökteki yıldızları vaat edenler var. Onların ne kadar gerçekçi olduklarını sizlerin takdirine bırakıyorum. Ak Partili belediyelerin yaptıklarını hepiniz biliyorsunuz. Çok fazla söze gerek yok. Yaptıklarımız her şeyi ortaya koyuyor. Yaptıklarımız yapacaklarımızın garantisidir. Hepinizden destek bekliyoruz” diye konuştu.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]