Başına sıktığı tek kurşunla canına kıydı!

Hendek ilçesinde yaşayan Recai K. isimli bir esnaf, dükkanının 3’üncü katında el yapımı silahıyla intihar etti.

Samsun’un Çarşamba İlçesi nüfusuna kayıtlı Recai K., girdiği bunalım sonucu dün gece Hendek İlçesi\'ndeki işletmesinin üçüncü katında el yapımı silahı başına dayayarak tetiği çekti. K., tek kurşunla olay yerinde öldü. Recai K.\'nin cansız bedeni, sabah saatlerinde çevredeki esnafın dükkanın açılmamasından şüphelenerek çilingir yardımıyla içeri girmesiyle bulundu. Savcılık tarafından yapılan incelemenin ardından ceset, İstanbul Adli Tıp Kurumu\'na gönderildi. Recai K.\'nin üç yıl önce eşinden ayrıldığı belirtildi. Hendek İlçe Emniyet Müdürlüğü konuyla ilgili araştırma başlattı.
Hendek İlçesi'nde 26 Şubat Salı günü el yapımı silahı ile intihar eden Recai K.'nin ablası, gazetelerde kardeşi ile ilgili olarak yayınlanan haberlerde aşırı borç ve eşinden ayrı olduğu için intihar ettiği şeklindeki haberleri yalanladı.

Kardeşinin duygusal bir boşluk sırasında intihar etmiş olabileceğini anlatan Abla Emine K., “Gazetelerde çıkan haberlerle acımızı bir kat daha arttı. Kardeşimin ne borcu vardı ne de eşinden ayrılmıştı. Kardeşim çok neşeli ve samimi bir insandı. İntiharın bir anlık boşluktan kaynaklanmış olabileceğini hatta silahın kaza ile ateş almış olabileceğini düşünüyorum. Gazetelerde kardeşimin intihar haberi ile ilgili çıkan haberler ve fotoğrafı gerçeği yansıtmıyor. Bizim maddi durumumuzda gayet iyi. Haberleri okuyan herkes borcunuz varmış elimizden gelen yardımı yaparız diyorlar. Eşinden 3 yıl önce ayrıldığı yazıyor. Eşiyle evliliği devam ediyor ve 2 çocuğu var. Bu tip haberler ticari itibarımızı zedelediği gibi geride kalanların acısını da bir kat daha artıyor” dedi.
11 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]