Başbakandan mektup geldiğini öğrenince!

Ozan Rıdvan Kır’a Başbakan\'dan teşekkür mektubu geldi.

Karasu İlçesi Küçük Karasu Mahallesi\'nde yıllardır saz çalıp ozanlık yapan Rıdvan Kır seçimlerde başbakana yazdığı şiir için başbakandan teşekkür mektubu aldı.

30 Mart yerel seçimlerinde başbakan için yazdığı büyük usta şiirini seçim mitinglerinde okuyan Karasulu Ozan Rıdvan Kır, Karasu İlçesi\'ne gelen aileden sorumlu bakan Ayşenur İslam’a yazdığı şiiri başbakana iletilmek üzere verdi. Aradan geçen 2,5 aydan sonra başbakandan Ozan Rıdvan’a teşekkür yazısı geldi.

Karasulu Ozan Rıdvan şunları söyledi; "Ben şiiri 30 Mart seçimlerden evvel yazdım. Ben devamlı böyle duygularımı kâğıda dökerim. Ben de sayın başbakanımız için büyük usta şiirini yazdım. Yazdığım şiiri zaman zaman yapılan mitinglerde okudum. Sayın bakanımız Ayşenur İslam hanımefendi seçim çalışmaları için Karasu İlçesine gelmişti. Ben de yazdığım şiiri bir zarfa koyarak başbakana iletilmesi üzerine, sayın bakanımıza verdim. Aradan 2,5 geçti ve köy kahvesinde baktım beni arıyorlar zarfı aldığımda şaşırdım, başbakanlıktan geliyordu. Zarfı açıp okudum ve bana yazdığım şiir için sayın başbakanımız teşekkür yazısı göndermiş. Dünyanın en mutlu insanı ben oldum. Bana gelen bu teşekkür yazısı tüm Sakarya ve Karasu\'ya gelmiştir. Başbakanımızdan gelen teşekkür mektubunu çerçeveletip evimin bir köşesine asacağım" dedi.

Ozan Rıdvan, ayrıca, "sayın başbakanımız beni çok duygulandırmıştır ve tüm Sakarya ve Karasu adına kendisine teşekkür ediyorum" dedi.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]