Başbakan Yardımcısı, Yarın İdeal Dağıtacak

Başbakan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Cumartesi saat 14.00’da İdeal Kent Konutları’nın anahtar teslim töreninde hak sahiplerine anahtarlarını verecek.

Adapazarı Belediyesi’nin Korucuk Mahallesi’nde tamamladığı İdeal Kent Konutları için anahtar teslim töreni yapılacak. Daha önce konutların tamamlanmasına rağmen töreni yapılmayan İdeal Kent Konutları için Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Hayati Yazıcı’nın törene katılacağı kesinleşti.

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, törenle ilgili tüm hazırlıkların hızla yapıldığını belirterek bayram sonrası cumartesi günü anahtarların teslim edileceğini söyledi. Dişli: Adapazarı Belediyesi olarak şehrin yeni yaşam tarzlarını modern şehirlere yakışır hale getirmek için çaba sarf ediyoruz. İlk olarak 720 dairelik Korukent Sitesi’ni şehre kazandırdık. Bölgenin hem depreme dayanıklı olmasıyla yerleşimi bu bölgede teşvik edici bir projeydi, hem de yaşam standartlarımızı modern çağa uygun bir siteyi hayata geçirmeyi hedeflemiştik. Bu çalışmayı bir yıl gibi kısa bir sürede tamamlayıp şehrimize kazandırdık. Şimdi de ikinci toplu konut hamlemizin ilk ayağının anahtar teslim törenini gerçekleştirme heyecanını yaşıyoruz. İdeal Kent Konutları, yine modern şehircilik anlayışıyla, hem depreme karşı dayanıklı hem de ödeme kolaylıklarıyla birçok vatandaşımızı kira derdinden kurtaracak. Sayın Başbakan Yardımcı’mız Hayati Yazıcı Bey’in ve çok değerli Ak Parti Sakarya Milletvekilleri’nin onurlandıracağı anahtar teslim törenine tüm vatandaşlarımızı şimdiden davet ediyorum. Bu bölgeyi görmeyenleri de bu vesileyle misafir etmekten memnun olacağımı belirtmek istiyorum.” diye konuştu.

İdeal Kent Konutları, 3 oda 1 salon ve 2 oda bir salon olmak üzere iki tip. Ayrıca doğalgazlı, yalıtımlı, yeşil alan, spor ve çocuk parklarından oluşuyor. 550 konutun anahtar teslim töreni 13 Aralık Cumartesi günü saat 14.00’da geniş bir katılımla yapılması bekleniyor.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]