Başbakan Sevdası, 87 Yaşındaki Kadını Yollara Döktü

Çeşitli açılışlar ve partisinin düzenlediği mitingde konuşmak için Sakarya'nın Hendek ilçesine gelen AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı görmek için vatandaşlar yoğun çaba sarf etti.

Saat 11:30'da Hendek Atatürk Stadyumu'na helikopterle gelen Başbakan Erdoğan için sabah saatlerinden itibaren yoğun güvenlik önlemi alındı. Başbakanlık Koruma Müdürlüğü'ne ait görevliler ve Sakarya Emniyet Müdürlüğü ekipleri stat etrafında kuş uçurtmadı.

Çok sayıda vatandaş Erdoğan'ı görmek için stadyum çevresinde yoğun çaba harcadı. Erdoğan helikopterden indiğinde stadyumun hemen arkasında bulunan duvara tırmanan çok sayıda kişi dikkat çekti.

87 yaşındaki Şaduman Oduncu isimli kadının Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ı görmek için yaşadıkları görülmeye değerdi. Bastonuyla stadyuma gelen yaşlı kadın duvara tırmanamayınca büyük üzüntü yaşadı. Yol kenarında Erdoğan'ı bekleyen Şaduman Oduncu, Başbakan'ı bastonuyla selamladı.   

Başbakan Recep Tayip Erdoğan, miting alanına giderken vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Miting alanının karşısında bulunan caminin içi Erdoğan hayranlarıyla doldu taştı. Erdoğan otobüsten inerken kendisine yoğun ilgi gösteren lise öğrencilerini selamladı.   

Öte yandan mitingin yapılacağı alanda geniş güvenlik önlemleri alındı. 
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]