Başbakan, Sakarya'dan Çok Memnun Ayrıldı

Adalet ve Kalkınma Partisi Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın miting gibi toplu açılış töreni gerçekleştirerek, Sakarya'dan çok memnun ayrıldığını söyledi.

İl Başkanı Uncuoğlu, yaptığı açıklamada, Başbakan Erdoğan'ın Sakarya ziyaretinin başarılı geçtiğini belirterek, “Başbakanımızın Sakarya'da gerçekleştirdiği toplu açılış töreni çok başarılı bir şekilde sona erdi. Tören son 3 gün içinde netlik kazandı. Başbakanımızın yoğun bir programı vardı. Buna rağmen kar kış demeden Sakarya'ya gelerek önemli açılışlara imza attı. Biz organizasyonun kusursuz olması için parti teşkilatı olarak büyük çaba harcadık. Başbakanımız hayırsever vatandaşlarımız tarafından yaptırılan eğitim tesislerini hizmete açarak hem hayırseverleri hem de Sakarya'yı onurlandırdı. Sakaryalılarda Başbakanımızı kar kış demeden coşkuyla karşıladı. Açılış töreni adeta miting havasında geçti. Başbakanımızın meydandaki kalabalıktan dolayı memnun olduğu her halinden belliydi. Dolayısıyla Başbakanımız hem Sakarya'da planlanandan daha uzun süre kaldı, hem de ülke gündemiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı” dedi.
Sakarya'dan Çok Memnun Ayrıldı

Başbakan Erdoğan'ın Sakarya'ya ayrı bir önem verdiğini ifade eden Uncuoğlu, “Bir önceki açılış programında 'Sakarya'da Huzur Buluyorum' diyen Başbakanımız bu açılışta da 'Sakarya artık Anadolu'nun Saf Çocuğu değil' diyerek ilimize ayrı bir  önem verdiğini bir kez daha gösterdi. Başbakanımız Sakarya'dan çok memnun ayrıldı” diye konuştu.x
14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]