Başbakan Erdoğan Sakarya'ya Gelecek

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Otokar tarafından üretilecek olan Milli Tank Projesi'nin imza töreni için 29 Temmuz Salı günü Sakarya'ya gelecek. Başbakan Erdoğan, Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından bitirilen projelerin açılışını da gerçekleştirecek.

Otokar'ın Arifiye ilçesinde bulunan fabrikasında gerçekleştirilecek olan 'Milli Tank Projesi' imza törenine Başbakan Erdoğan ile birlikte Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, Otokar Yönetim Kurulu Başkanı Kudret Önen ve Otokar Genel Müdürü Serdar Görgüç katılacak.

Başbakan Erdoğan, imza töreninin ardından Adapazarı ilçesinde toplu açılış törenine katılacak. Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nce gerçekleştirilen toplu açılış töreni Kent Meydanı'nda saat 18.00'de yapılacak.Törende Erdoğan, Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan, Kent Meydanı ve Yer altı Otoparkı, Katı Atık Depolama Tesisi, Tünel Geçişli Kavşak, Prof. Dr. Sabahattin Zaim Duble Yolu, Yenikent Devlet Hastenesi duble bağlantı yolu, Korucuk Duble Yolu, Orman Park, Kent Park, Kadın Sığınma Evi, Aile Gelişim Merkezi, 9 adet Mahalle ve Gençlik Merkezi, Tiyatro Salonu, Sakarya Nehri-Çark Deresi Bağlantısı, Doğalgaz, Serdivan Altınışık Caddesi, Sapanca Kuva-i Milliye Caddesi, Ferizli Fevzi Çakmak Caddesi, Sapanca Sanayi Kavşağı ve köprüsü, Kurtköy Köprüsü ve Menfezi, Çaybaşı Yeniköy Köprüsü, 10 adet kavşak, İlçe, belde ve köylerde grup asfalt, içme suyu ve kanalizasyon çalışmaları, şehir içi yağmur suyu çalışmaları, Kanlıçay İçme Suyu Arıtma Tesisi, Hendek Atıksu Arıtma Tesisi, Adapazarı Su ve Kanalizasyon İdaresi hizmet binası ile Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nun toplu açılışını gerçekleştirecek.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]