Başarıyı Böyle Ödüllendirdiler!

Kendi alanındaki başarı sıralamasında Türkiye 14.'sü olan Akyazı Anadolu Lisesi, ilçe kaymakamlığı tarafından ödüllendirildi.

Anadolu Lisesi Bahçesi'nde düzenlenen törende Akyazı Kaymakamı Erdoğan Beypınar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mesut Papatya, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Zeyrek de hazır bulundu.

Okul Müdürü Zekeriya Koca törende yaptığı konuşmada, "Akyazı Anadolu Lisesi, Türkiye genelinde 14.durumda. Bu bize yetmiyor. 2012-2013 eğitim döneminde hedefimiz Türkiye genelinde ilk sıralarda yer almaktır. Bunu başaracak durumdayız. Sayın kaymakamımızın, ilçe milli eğitim müdürümüzün katkıları, velilerimizin okul aile birliği yönetiminin destekleri ile bu hedefi gerçekleştireceğimize inanıyorum." dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mesut Papatya ise, Akyazı Anadolu Lisesi'nin başarısının tesadüf olmadığını söyledi. Bu başarının ise diğer okullara örnek olmasını diledi. Kaymakam Erdoğan Beypınar ise, Akyazı Anadolu Lisesi'ni her ziyaretinde bir yarışa tanıklık ettiğini belirterek, okulun elde ettiği başarıyı ödüllendirmek istediklerini söyledi. Konuşmaların ardından protokol üyeleri, okul müdürüne ve öğretmenine ödüllerini verdi.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]