Başarının Anahtarı: Sakarya Etüt Merkezi

Çocuğunuz birinci sınıfa başlayacak ve sizi bunun stresi mi sardı? Okula adapte olabilecek mi? Ya başarısız bir öğrenci olursa ne yaparız diye mi düşünüyorsunuz?

İşte sizlere rahat bir nefes aldıracak ve içinize su serpecek bir eğitim yuvası: Sakarya Etüt Merkezi

Depreme dayanıklı binası, ferah ve her yerden güneş alan sınıfları, güleryüzlü ve deneyimli öğretmenleriyle Sakarya Etüt Merkezi, ilköğretim 1. ve 2. sınıf öğrencileri için hizmetinizde.

Öğrencilerini hayatının zirvesine çıkarmaya amaçlayan Sakarya Etüt Merkezi; çocuklarınızı dersten ve okuldan soğutmadan konuları işler ve çocuklarınızın öğrenmesini zevkli hale getirir.Konunun ardından çözülen testler ve örneklerle de konuyu pekiştirir.

Rahat ve Klimalı Sınıflar

İlköğretimin çocuklarınızın geleceğinizi doğrudan etkilediğinin ciddiyetinde olan Sakarya Etüt Merkezi, ferah, her açıdan ışık alabilen rahat ve klimalı, özel tasarımlı sıralarda keyifli bir ders imkanı sunuyor.

Rehberlik Servisi

Sakarya Etüt Merkezi; sizleri gülen yüzle karşılayan soru ve sorunlarınızı çözümlemek için hassasiyetle hazırlanmış halkla ilişkiler ve rehberlik servisi ile de çocuklarınızın başarı kapılarını aralamasını sağlıyor.

Herşey, Başarılı Bir Birey Olmaları için

Sakarya Etüt Merkezi, satranç, origami, el sanatları, enstruman eğitimi, okuma saati ve sinema gibi bir çok etkinlik ile çocuklarınızın kendine güvenen, geleceğinden emin, sosyal ilişkilerde başarılı bireyler olmasına yardımcı olur.

Sakarya Etüt Merkezi için tıklayın.

Sakarya Etüt Merkezi için tıklayın.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]