Başarılı okul ve öğrenciler ödüllendirildi

Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen başarı belgesi, sertifika ve ödül dağıtım töreni Vali Mustafa Büyük’ün katılımıyla Valilik Toplantı Salonu’nda yapıldı.

Törende; 2013 yılı içerisinde il genelinde düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon dallarında dereceye giren öğrencilere, Beyaz Bayrak almaya hak kazanan okullara, Toplam Kalite Yönetimi Projesinde başarı gösteren yılın en kaliteli ekibi ve okullarına ödülleri verildi. Törene; Vali Mustafa Büyük, Vali Yardımcısı Faruk Bekarlar, İl Milli Eğitim Müdürü Selim Yavuz Sandıkçı, İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Aydın Erdoğan, İl Milli Eğitim yöneticileri, İlçe Milli Eğitim Müdürleri, Okul Müdürleri, Öğretmenler, Öğrenciler ve Veliler katıldı.

Öğrenciden, Vali Büyük\'e hediye

Bu yıl eğitime açılan Sakarya Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri ve öğretmenlerinin hazırladığı mini konserle başlayan programda Ferizli Fikret İsmet Aktekin Anadolu Lisesi öğrencisi Huzeyfe Feyzullah sprey boyayla yaptığı resim çalışmasını Vali Mustafa Büyük’e hediye etti. Programda daha sonra ödül törenine geçildi. Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirli gün ve haftalar etkinlikleri kapsamında düzenlenen şiir, resim ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren 99 öğrenciye başarı belgesi ve altın ödülü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile İl Halk Sağlığı Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen Beyaz Bayrak projesinde başarılı olan 90 okula Beyaz Bayrakları ve sertifikaları, Toplam Kalite Yönetimi (TKY) projesinde başarı gösteren yılın en kaliteli ekibi ve okullarına belgeleri, Vali Mustafa Büyük, Vali Yardımcısı Faruk Bekarlar, İl Milli Eğitim Müdürü Selim Yavuz Sandıkçı, İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Aydın Erdoğan ile törene katılan İl MEM Şube Müdürleri, İlçe Milli Eğitim Müdürleri ve Sağlık Müdürlüğü yetkilileri tarafından verildi.

2013 yılının ödüllerinin dağıtıldığı program, Adapazarı Kız Meslek Lisesi öğrencilerinin hazırladığı kokteylle sona erdi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]