Başarılı Öğrenciler Altın Madalya ile Ödüllendirildi

Adapazarı Sabihahanım İlköğretim Okulu'nun, katıldıkları resim yarışmalarında kazandıkları başarılarla dikkat çeken 3-A sınıfı öğrencilerinden İdil Nur Uncuoğlu ve Cenkay Atalay okul yönetimi tarafından altınla ödüllendirildi.

Makedonya'da düzenlenen 27. Uluslararası Bitola resim yarışmasına katılan ve uluslararası pek çok ödülü bulunan İdil Nur Uncuoğlu, 67 ülkeden katılan 16 bin eser arasından dünya birincisi seçilerek Altın Palet ödülü kazandı.

Dalin firması tarafından düzenlenen resim yarışmasında Sakarya'yı temsil eden Cenkay Atalay ise 11 bin eser arasından Türkiye üçüncüsü olma başarısını gösterdi. Yarışma ödülü bisikletini ünlü sanatçı Yonca Evcimik'ten alan Cenkay Atalay, bu derecesiyle okuluna da bir bilgisayar kazandırdı.
Başarılı öğrencilerin sınıf öğretmeni Mine Ayhan da Belarus 3. Uluslararası Resim yarışmasında aynı sınıftan 7 öğrencinin mansiyon ödülü kazanması nedeniyle yarışma komitesi tarafından madalya ve başarı belgesiyle ödüllendirildi.

Sabihahanım İlköğretim Okulu'nun başarılı çocuklarını kutlayan Okul Müdürü Lütfü Sarı, İdil Nur Uncuoğlu ve Cenkay Atalay'a birer altın hediye etti. Velilerin de katıldığı ödül töreninde, öğrencilerin başarısıyla gurur duyduklarını ifade eden Okul Müdürü Lütfü Sarı, sınıf öğretmeni Mine Ayhan'ı da başarısı nedeniyle kutlayarak Beyaz Rusya'dan gönderilen madalyayı ve başarı belgesini kendisine takdim etti.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]