Başarılı iletişim için, "Samimiyet, saygı ve empati"

AK Parti Adapazarı İlçe Başkanlığı teşkilat içi eğitim kapsamında İletişim üzerine seminer gerçekleştirdi.

AK Parti Adapazarı İlçe Başkanlığı teşkilat içi eğitim kapsamında İletişim üzerine seminer gerçekleştirdi. Seminere konuşmacı olarak katılan Sakarya Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Sosyal Hizmetler Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Yusuf Genç, ilçe yönetim kurulu üyelerine ve partililere iletişim konusunda bilgiler verdi.  

İletişimin ana teması
 
İletişim seminerinde Yrd. Doç. Yusuf Genç, Genel İletişim, Kurumsal İletişim ve Beden Dili başlıklı konularda ilçe yönetim kurulu üyelerini bilgilendirdi. Yrd. Doç. Yusuf Genç İletişimin ana temasına değinerek şunları söyledi. Genç “İletişim insanlığın var olduğu ilk çağlardan itibaren kullanılmaktadır. İletişimde esas olan sizin karşınızdakine ne söylediğiniz değil karşınızdaki kişinin sizin söylediklerinizden ne anladığıdır. Eğer karşınızdaki insanın anlayacağı şekilde konuşur, hitap ederseniz o zaman başarılı bir iletişim gerçekleştirmiş olursunuz. Başarılı bir iletişim için, samimiyet, saygı ve empati olmazsa olmazlardandır” dedi.  

Başkan Ak, teşekkür etti

AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak konuşmasından dolayı Yrd. Doç. Yusuf Genç’e teşekkür ederek şunları söyledi. Başkan Ak “Günümüzde iletişim ne kadar kolaylaşmışsa bir o kadar da zor kurulur hale geldi. Öncelikle karşımızdakini dinlemeyi bize ne anlatmak istediğini ve bizim karşımızdaki insana aktarmak istediğimiz bilgiyi doğru aktardığımızdan emin olmalıyız. Teşkilat içi seminerlerimizde ilçe yönetim kurulu üyelerimize bu konularda bilgilenmesini, mevcut bilgilerini pekiştirerek daha üst seviyede olmaları için çalışıyoruz. Bu konuda Yusuf Genç hocamıza verdiği bilgilerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

İletişim konulu seminer sonrasında İlçe Başkanı Mustafa Ak, Yrd. Doç. Yusuf Genç’e çiçek vererek seminere katılanlarla birlikte hatıra resmi çekildiler.

11 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]