Barodan yeni evleneceklere özel atölye çalışması

Sakarya Barosu Başkanı Avukat Zafer Kazan; Moira Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezi’ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında güncel konuların konuşulmasının yanında Moira’nın Kurucu Uzmanlarından Aile ve Çift Terapisti Şamil Saribaş ve Yaşam Koçu Şebnem Eriş’le birlikte Sakarya Barosu işbirliğiyle hayata geçirilecek projenin detayları görüşüldü. Evlilik öncesi ve sırasında ihtiyaç duyulan, hukuk ve psikoloji temelli konularda bir dizi eğitim çalışmasının ilk adımı atıldı.

Sakarya Barosu toplumsal katkı anlamında her alanda gösterdiği duyarlılığını bu sefer “Aile ve Evlilik” alanında gösteriyor. Evlilik hazırlığında olan bireylere ve evliliğinin ilk yılında olan çiftlere yönelik düşünülen eğitim projesinde; hukuk ve psikoloji başlığı altında; temel haklar, iletişim, beden dili, çift olmak, evlilik gibi daha birçok önemli konu alanın uzmanları tarafından proje kapsamında ücretsiz olarak Sakarya halkının hizmetine sunulacak.

Projenin çok yakın zamanda hayata geçirileceğinin müjdesini veren Zafer Kazan, Baro olarak Sakarya halkının her konuda yanında olmayı sürdüreceklerini ifade etti.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]