Bankalardan motorlu taşıt vergilerinde taksit kolaylığı

Özel ve kamu bankaları, ocak dönemi MTV ödemelerinin kredi kartıyla yapılması durumunda 3 ila 5 taksit fırsatı sunuyor.

Araçların motor hacimleri ve modeline göre belirlenen MTV\'de en iyi ödeme kolaylığını 5 taksitle Ziraat ve Halk Bankası sunuyor.

İş ve Yapı Kredi bankaları, internet bankacılığı ya da "www.gib.gov.tr"den yapılacak 100 lira ve üzeri vergi ödemelerinde 3 taksit yapıyor.

Kampanya kapsamında ödeme sonrasında kendilerine iletilecek kodu kullanacak Maximum kart sahipleri, "hizlial.com’da" 28 Şubat\'a kadar yapacakları 500 lira ve üzeri peşin ya da taksitli alışverişlerde geçerli 50 lira indirim fırsatından yararlanabilecek.

Yapı Kredi Bankası da kampanyadan yararlanacak müşterilerinin 360 liralık "Sonax Hybrid Boya Koruma Paketi"ni 180 liraya almalarını sağlıyor.

Finansbank da "Motorlu taşıtlar verginiz otomatik ödensin, yolunuz açık, kafanız rahat olsun" sloganıyla duyurduğu kampanya kapsamında ay sonuna kadar kredi kartıyla vergi ödemelerinde 3 taksit imkanı sunuyor.

Ayrıca otomatik ödeme talimatı veren tüketiciler, MTV kampanyalarından yararlanmaya devam edecek.

Ziraat Bankası müşterileri de 3 Şubat\'a kadar Maximum özellikli kredi kartıyla MTV ödemelerinde 250 liraya kadar 3 taksit, 250 ve üzeri işlemlere 5 taksit yaptırabilecek.

Halk Bankası müşterileri de 8 Şubat\'a kadar "www.gib.gov.tr"den gerçekleştirilecek MTV ödemelerinde 500 liraya kadar 3, 500 lira ve üzerine 5 taksit imkanından faydalanabiliyor. 

MTV ödemesini Halkbank Paraf, Parafly, Business kartlar ile gerçekleştirenler, nisan sonuna kadar Onur Air’den yurt içi, dışı ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti seyahatlerinde yüzde 30 indirim hakkı kazanacak.

Garanti Bankası da ay sonuna kadar Bonus ile Gelir İdaresi Başkanlığının internet sitesinden, internet şubesinden, Garanti Cep Şubesi’nden, 444 0 333 Alo Garanti’den ve online bankacılık kiosklarından vergi ödemelerinde 3 taksit kolaylığı sağlıyor.

Banka, kampanyadan yararlanan müşterilerine "store.piranha.com.tr"den tablet alışverişlerinde yüzde 40 indirim fırsatı sunuyor.    

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]