Balkan Wushu Federasyonu Başkanlığı'na Sakaryalı başkan

Balkan Wushu Federasyonu 2’nci Olağan Kongresinde Federasyon Başkanlığı\'na Türkiye Wushu Federasyonu As Başkanı Sadettin Çolak seçildi.

Sakaryalı olan Sadettin Çolak, sporun ülkeler arasındaki dostluk ve kardeşliğin pekişmesinde, kardeşlik köprülerinin kurulmasında önemli rolü olduğunu belirtti.

Türkiye, Hırvatistan, Sırbistan ve Bosna Hersek Federasyon Başkanlarının katılımıyla gerçekleştirilen kongrede Balkan Wushu Federasyon Başkanlığı\'na Türkiye Wushu Federasyonu As Başkanı Sadettin Çolak seçildi. Mevcut başkan Adem Yakıncı ise daha öncesinde başkanlık görevinden ayrılmıştı.

Çolak, kongre sonrası yaptığı açıklamasında sporun ülkeler arasındaki dostluk ve kardeşliği pekiştirmesinde, kardeşlik köprülerinin kurulmasında önemli rolü olduğunu belirterek, “Haziran ayında İstanbul’da, Türkiye Wushu Federasyonu İcra Kurulu Başkanı Abdurrahman Akyüz öncülüğünde ve destekleriyle kurulan ‘Balkan Wushu Federasyonu’ bundan sonra yoluna daha güçlü ve emin adımlarla devam edecektir. Göreve seçilmem nedeniyle başta Türkiye Wushu Federasyonu İcra Kurulu Başkanı Abdurrahman Akyüz olmak üzere Hırvatistan, Sırbistan ve Bosna Hersek Federasyon başkanlarına teşekkür ediyorum” dedi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]