Balık tutkunlarından mangallı genel kurul

29 Kasım 2011 tarihinde kurulan Balık Tutkunları Sportif Olta Balıkçıları Doğal Hayatı Koruma Kulübü Derneğinin dün gerçekleştirilen Genel Kurulunda başkanlığa mevcut başkan Adem Soy yeniden seçildi. Genel Kurul öncesi dernek üyelerine mangalda palamut ikram edildi.

Adem Soy yaptığı açıklamada, “Kuruluşumuzun üzerinden çok kısa bir süre geçmesine rağmen doğal hayatı koruma ve bilinçli avcılık anlamında gerek sahada kaçak avcılık ile mücadele gerekse ulusal sportif balık yakalama organizasyonlar ile ve dernek içi eğitim faaliyetleri ile derneğimiz bu alandaki başarı grafiği gerek yerel yöneticilerimiz gerek ulusal medya ve diğer kardeş derneklerimizin takdirini kazanmıştır. Kazanmış olduğumuz bu takdiri sizlerden aldığımız güç ile daha da arttırarak saha operasyonları, eğitim faaliyetleri ve ulusal yarışmalar la Avrupa standartlarına taşımak için elimizden gelen tüm çabayı vereceğimize söz veriyoruz. Devraldığımız bu görevde yeni yönetim kurulumuz önümüzdeki yılların proje çalışmalarına bu günden başlamıştır” dedi.

Soy, yeniden başkan


Soy yaptığı açıklamada Sapanca Gölü’ne de değinerek, “Bu vesile ile belirtmek istediğimiz ve bizleri çok huzursuz eden üzücü bir olay vardır ki buda göz bebeğimiz Sapanca Gölü’müzün karşı karşıya kaldığı durumdur. Buradan en kısa sürede bu konuyla ilgili gerek sivil toplum örgütleri gerek diğer derneklerimiz ile bir araya gelerek yerel yönetim yetkilileriyle görüşme talebimiz olacağını bizler gibi doğasever tüm çevrecilerin bilmesini isteriz. Yaşadığımız dünyadaki güzellikleri korumak her bir bireyin dernek üyesi olsun olmasın asli görevidir ve gerekli duyarlılığı göstermek zorundadır. Benim ile birlikte göreve başlayan her bir arkadaşımın da bu görüşlere gereken önemi verdiğinden eminim. Genel kurulumuzun bu anlamda camiamıza ve tüm doğaseverlere hayırlı olmasını dilerim” şeklinde konuştu. Genel Kurulda katılımcılara yakılan mangallarda pişirilen palamutlar ikram edildi.

Yapılan seçimlerde derneğin başkanlığına yeniden Adem Soy seçilirken derneğin yönetim kurulu üyeliklerine ise şu isimler seçildi:
“Şenol Beriş (İkinci Başkan), Mehmet Kılıç (Başkan Yardımcısı), Ersin Erden (İdari Sekreter), Yusuf Beriş (Mali Sekreter)”
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]