Bakan'dan Sakarya Büyükşehir Belediyesi'ne övgü

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret eden Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, “Sakarya Büyükşehir Belediyemiz ve başkanımız yakından takip ettiğimiz ve aynı zamanda takdir ettiğimiz bir yönetimdir. Sakarya’nın ruhunu koruyarak geliştirilmesi konusunda başarılı çalışmalara imza atıldığını görmekteyiz” dedi. 

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, AKM’de düzenlenen toplantının ardından Sakarya Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti. Ziyarette Vali Mustafa Büyük, AK Parti Milletvekilleri Şaban Dişli, Ayşenur İslam, İl Başkanı Recep Uncuoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti MKYK Üyesi Çiğdem Erdoğan Atabek, İl Genel Meclisi Başkanı Oktay Yıldırım, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aktaş, belediye ve ilçe başkanları hazır bulundu.
Sakarya’nın, AK Parti’nin marka şehirleri arasında yer aldığını dile getiren Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, şöyle konuştu: “Sakarya Büyükşehir Belediyesi takdir ettiğimiz ve yakından takip ettiğimiz bir belediye. Aynı şekilde Büyükşehir Belediye Başkanımız da takdir ettiğimiz bir başkan. Tabii ki bir şehrin gelişimi önemlidir. Ama tek başına bu yetmez. Bir şehrin ruhunu koruyarak geliştirmek kıymetli olandır. Sakarya’nın da şehrin ruhunu koruyarak geliştirilmesi konusunda çok başarılı çalışmalara imza atıldığını görüyoruz. Büyükşehir Belediyemizi, başta Sayın Başkanımız olmak üzere tüm ekibini kutluyorum."
Sakarya'nın AK Parti açısından marka bir şehir olduğunu anlatan Çelik, şunları söyledi: "Sakarya kendisine verilen her desteği fazlasıyla yeniden geri kazandırmıştır. İleriki süreçte Sakarya’nın, ülkemize çok daha fazla katkı sağlayan bir şehir olacağına dair inancımız tamdır. Bu vesileyle burada olmaktan duyduğum memnuniyeti belirtiyor, Büyükşehir Belediye Başkanımızı ve arkadaşlarını yeniden tebrik ediyorum. Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin tam olarak destekçisiyiz.” 
Türkiye’de akın kanın durması ve barış sürecine katkı vermek için oluşan akil insanlar heyetinde yer alan isimlerden 13’ünün Sakarya Büyükşehir Belediyesi programlarına katılmasının çok önemli olduğunun altını çizen Bakan Çelik, sözlerini şöyle sürdürdü: “Sakarya’da kültür ve sanat alanında da çok önemli çalışmalar yapılmış. Bugüne kadar Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin kültür ve sanat faaliyetleri kapsamında davet ettiği 13 ismin akil insanlar heyetine seçilmiş olması, Sakarya’nın ne kadar doğru tercih yaptığının bir göstergesidir. Şehrin gelişimiyle burada yaşayan vatandaşlarımızın mutluluğu arasındaki kat sayısı her geçen gün artıyor. Kendilerini içtenlikle kutluyorum”

Bakan Ömer Çelik, Büyükşehir Belediyesi ziyaretinin ardından Sakarya Valiliği’ne geçti.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]