Bakan Yıldız, ödüllü çağrı merkezini inceledi

SEDAŞ tarafından Kocaeli ve Gebze’nin elektrik şebekesinde uygulaması ve ana kumanda merkezi de tamamlanan, Türkiye’de elektrik dağıtımındaki en büyük ve en kapsamlı SCADA Projesi uygulamasının açılışı, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız’ın katılımı ile gerçekleştirildi.

Türkiye’nin önde gelen sanayi gruplarından Akkök Şirketler Grubu ile Avrupa’nın lider enerji şirketlerinden CEZ Grup’un oluşturduğu AKCEZ ortak girişimi bünyesinde hizmet veren SEDAŞ’ın, tamamını 2015 yılında bitireceği SCADA projesi için 40 Milyon TL yatırım yapılırken, Sakarya, Bolu ve Düzce de çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 

Bakan, müşteri temsilcisi oldu

SEDAŞ’ın SCADA merkezinin düzenlenen güzel bir tören ile açılışı yapıldıktan sonra, SCADA Kumanda merkezini gezen bakan Yıldız, yetkililerden ayrıntılı bilgiler aldı ve aynı binadaki “En yeni en genç çağrı merkezi ödülü” alan ve yılda 1,1 milyon çağrının cevaplandığı, çağrı merkezini de inceledi. Çağrı merkezinde operatör kulaklığı takarak, koltuğa oturan Bakan Yıldız, bir vatandaş ile sohbet etti.

Alo! “Ben Taner” 

Çağrı merkezini bir sorunu için Kandıra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğün’den arayan Hüseyin Keskin adlı vatandaşın telefonunu, Bakan Taner Yıldız açtı. Yıldız, “Alo ben Taner, Enerji Bakanlığı\'nda çalışıyorum. Nasıl yardımcı olabilirim?” diyerek karşıladı. Yıldız’ın gelen çağrı için cevabı, alanda bulunan konuklar arasında gülüşmelere yol açtı. Bakan Taner Yıldız, müşteri talebinin karşılanmasını ve müşteri memnuniyetini sağlarken, vatandaşla bir süre sohbet etti.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]