Bakan Yıldırım, Büyükşehir Belediyesini Ziyaret Etti

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Sakarya Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etti.

Sakarya'da gerçekleştirilen çalışmalar hakkında Başkan Zeki Toçoğlu'ndan bilgiler alan Ulaştırma Bakanı Yıldırım, Sakarya'nın her geçen gün daha da geliştiğini söyledi. Gar Meydanı düzenlenmesi ve tren garının taşınması konusunda Bakan Yıldırım'a gelinen son noktayı anlatan Başkan Toçoğlu, yaptıkları çalışmalar için destek istedi. Gardaki çalışmalar hakkında detaylı bilgiler veren Başkan Zeki Toçoğlu, "Gar Meydanı'nın düzenlenmesi ve tren garının taşınması konusunda Büyükşehir Belediye Meclisimizden
yetki aldık. İlk olarak meydanın düzenlenmesini planlıyoruz. Daha sonra hafif raylı sistem projesine bağlı olarak tren garının taşınması gündeme gelecek. Yaptığımız bu çalışmalara değerli bakanımız bugüne kadar destek oldu. Bundan sonra da desteğinin devam edeceğini umuyoruz" diye konuştu.

"Yaptığınız her olumlu çalışmada yanınızdayım" diyen Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ise, "Sakarya her geçen gün gelişiyor. Büyükşehir Belediyemiz Tren Garı'nda önemli bir çalışma gerçekleştiriyor. Biz de şehri daha modern bir görünüme kavuşturacak bu çalışamaya destek veriyoruz. Belediyemizin yaptığı bütün güzel çalışmalara destek vermeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.
Bakan Yıldırım ziyaretin sonunda Büyükşehir Belediyesi anı defterine görüşlerini yazdı. Gerçekleştirilen ziyarete AK Parti Genel Başkan Danışmaları Erol Kaya ve Şaban Dişli de katıldı.
14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]