Bakan Yazıcı'ya, Hendekli Romanlar'ın sürprizi

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı Hendek’e gelerek bir dizi programa katıldı. Hendekli Romanlar, Bakan Yazıcı’ya kendilerine ev yapımı sırasında verdiği destek için teşekkür ettiler. Hendek Belediyesi’ni ziyaret eden Bakan Yazıcı, Hendek Merkez Büyük Camii avlusunda vatandaşlarla sohbet edip çay içti.

Çeşitli programlara katılmak üzere Hendek’e gelen Bakan Hayati Yazıcı’yı kalabalık bir protokol karşıladı. SESOB’un Hendek Gençlik Merkezi’nde düzenlenen sertifika programına katılan Bakan Yazıcı’ya burada Hendekli Romanlar sürpriz yaptı. Hendekli Romanlar, Hendek Belediyesi tarafından kendilerine yapılan konutlara maddi destek veren Bakan Hayati Yazıcı’ya teşekkür ettiler.

Başkan İnci: "Sayın Bakanımız Hayati Yazıcı bize istemeden veren bir bakanımızdır"

SESOB’un hijyen, iş sağlığı ve güvenliğiyle ilgili düzenlediği sertifika programında yaptığı konuşmada Bakan Yazıcı’ya teşekkür eden Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, “Hükümetimizin ilçemize büyük katkıları oldu. Bakanlarımız kendi alanları ile ilgili ilçemiz ile ilgili taleplerimize hep olumlu baktılar. Ama Sayın Bakanımız Hayati Yazıcı bize istemeden veren bir bakanımızdır. Hendekli Roman kardeşlerimize ev yaparken büyük katkıları olmuştur. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan İnci, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı’ya Hendek Gençlik Merkezi’nde bulunan yüzme havuzunu, çocuk dünyasını, bowling salonunu, 3D sinema salonunu gezdirdi. Bakan Yazıcı ve AK Parti Sakarya Milletvekili Şaban Dişli burada bowling oynadılar. Hendek Belediyesi’ni ziyareti sırasında Bakan Yazıcı’ya Hendek’te yapılan projeler ile ilgili bir sunum yapan Başkan İnci, Yazıcı’ya vazo hediye etti. Hendek Merkez Büyük Camii bahçesinde çay içip vatandaşlarla sohbet eden Yazıcı, Cuma namazını da Hendek’te kıldı. Yazıcı, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’yi hizmetlerinden dolayı tebrik ederken, Hendeklilere de misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]