Bakan Yardımcısı Atabek aileleri ziyaret etti

Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Çiğdem Erdoğan Atabek, Ankara\'da vatani görevi sırasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Piyade Onbaşı Oktay Sincar ile 3 yaşındaki çocuğuyla IŞİD\'e katılmak üzere Suriye\'ye gittiği ileri sürülen Serkan Öztürk\'ün ailesini ziyaret etti

Atabek, bir ay önce 3 yaşındaki çocuğunu yanına alarak IŞİD\'e katılmak üzere Suriye\'ye gittiği iddia edilen Serkan Öztürk\'ün eşi Deniz\'le Serdivan ilçesindeki evinde görüştü.

Ziyarette Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam\'ın selamını ileten Atabek, "Sizin evladınız bizim de evladımız. Allah sabır versin. Üzüntünüzü paylaşmaya geldiğimiz gibi inşallah sevincinizi de paylaşmaya geleceğiz. Allah yar ve yardımcınız olsun. Her zaman her türlü konuda yanınızdayız. Oğlunuzun kurtulması için elimizden geleni yapıyoruz" diye konuştu.

Öztürk de sürekli çocuğunun fotoğraflarına baktığını belirterek, "Oğlum fotoğraflardan bana bakıyor, sanki \'anne neden yanımda değilsin\' der gibi bakıyor" ifadesini kullandı.

Daha sonra Ankara\'da vatani görevini yaparken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Piyade Onbaşı Oktay Sincar\'ın Sakarya\'daki babaevini ziyaret eden Atabek, aileye başsağlığı diledi.

Anne Hamide Sincar\'ın gözyaşlarını silen Atabek, "Oğlunuza dua edin. Annelerin duası kabul olur. Allah diğer evlatlarınıza hayırlı uzun ömürler versin. Sizin evladınız bizim evladımız, acılarınızı paylaşıyoruz. Sizlere sabır diliyoruz. Evladımız için dua ediyoruz. Allah yardımcınız olsun" diye konuştu.

Atabek, merhumun küçük kardeşi Emrecan\'ı kucağına alarak bir süre sevdi.

Bakan Yardımcısı Atabek\'e, ziyaretlerinde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mutlu Işıksu eşlik etti.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]