Bakan Şahin 15 kilo kabak tatlısı almış

Geçtiğimiz hafta Sakarya\'ya gelen Bakan Fatma Şahin; otobandan geri dönerek, Tunatan’dan 15 kg kabak tatlısı ve kabak ürünlerinden satın aldı.

Geçtiğimiz günlerde bir takım ziyaretler için Sakarya’da bulunan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin; Sakarya Valisi Mustafa Büyük tarafından onuruna verdiği öğlen yemeğinde ilginç anlar yaşandı. Fatma Şahin’in onuruna tamamen Sakarya yöresel mutfaktan oluşan yemek verildi.

Menü ise; "Kabak Çorbası, Tavuklu Keşkek, Islama Köfte, Kabak Pilavlı Kavurma, Tahinli Kabak Tatlısı ve Kabaklava"dan oluştu. Yemek sonrası, mekan sahibi Tuna Tan ile koyu bir sohbete dalan Bakan Fatma Şahin; yemeklere hayran kaldığını kendisinin de Gaziantepli olduğunu, Antep Baklavası ile Sakarya Kabağı’ndan ortaya çıkan Kabaklava\'ya bağıldığını ifade etti.

Bakan Şahin; akşam programı sonrası çıktığı dönüş yolunda; gündüz yediği Kabak tatlısının lezzeti aklına gelince, otobandan geri dönerek; Ankara’ya eşine dostuna götürmek üzere 15 kilo kabak tatlısı ve kabak ürünlerinden satın alarak, yoluna devam etti.
11 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]